LOCAL FOOD MIND

Lokale fødevarer set med hele nye øjne.

 

Vil du vide mere?

Talks & Foredrag

”Jesper Zeihlund har gennem mere end snart to årtier været en eftertragtet oplægsholder og facilitator. Jesper har et unikt overblik over hele området vedrørende lokale fødevarer, og har derudover et malerisk og humoristisk evne, og kan dermed fange både den almindelige forbruger, samt den nørdede specialist”

Jesper kan inspirerer på alle niveauer, om du er en virksomhed, uddannelsesorganisation eller det er en forsamling af forbrugere

image001 scaled
aeble

Rådgivning

Local Food rådgiver forskellige aktører både i privat og offentligt regi om lokale fødevarer ud fra både et strategisk og praktisk perspektiv.

Kompetencerne er er brede indenfor området, hvilket gør, at vi opererer på mange forskellige arenaer og på forskellige niveauer,- lige fra en overordnet strategisk tilgang, til konkrete indsatser, både indenfor uddannelse, erhverv, iværksætteri, gastronomi og turisme.

Local Food Academy

Er sat i verden for at udbrede en helt ny logik indenfor lokale fødevarer.

Lige nu udbyder akademiet tre forskellige master classes.

MASTERCLASS

aeble

# BASIS

Local Food Mind løfter sløret for en helt ny måde at tænke på, og arbejde med lokale fødevarer på.

MASTERCLASS

aeble

# STRATEGI

Hvordan laver man en lokal fødevarestrategi for et specifikt område? Vi folder værktøjskassen ud og hjælper i gang.

MASTERCLASS

aeble

# IMPLEMENTERING

Hvordan kommer den lokale fødevarestrategi ud og leve? Der skal pustes liv i strategien og de største faldgruber skal undgås. 

Udtalelser

Logo Alt Neg 1

Local Food Mind er initiativtager til ny brancheorganisation ” Lokale Fødevarere i Danmark

ny forside nclf 1 1 800x800 1

Ny aktuel bog om lokale fødevarer efter corona

De lokale fødevarer har fået en helt ny betydning under corona, og krisen har understreget vigtigheden af, at kende sine fødevarers oprindelse og prioritere kvaliteten. Hvordan kan vi handle ud fra den nye virkelighed, lære af den og bedst udnytte de nye muligheder, som er opstået?
I vores nye bog dykker vi også ned i, hvad tendenserne kan betyde i fremtiden indenfor f.eks. selvforsyning.

ny forside nclf 1 1200x1200 1

Bog om “det kulinariske spor for bønder, kokke & købmænd”

Jesper Zeihlunds bog “Det kulinariske spor for bønder, kokke og købmænd” opsummerer mange års erfaringer og tanker om behovet for flere fødevarer med identitet og patos i den danske fødevareproduktion. Hvordan kan vi konstruktivt fremme de lokale fødevarer, så de bliver mere end blot ekstra sjov for turister, hyggelige håndlavede delikatesser og lidt kulinarisk gadegøgl?

LOCAL FOOD MAGASIN